Om Oksebrygg

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”3/4″][vc_column_text]Oksebrygg er et felles bryggeri for alle beboere i Frankrikegården, Torshov 13287917_10157037666980085_371843163_okvartal 8 i Oslo! Bryggeriet ble etablert i 2016 etter vedtak på generalforsamlingen i 2015 som ga Oksebrygg rett til å bruke et gammelt vaskeri til ølbrygging. Bryggeriet har under en periode vært under etablering og vil innen kort invitere alle beboere til å bli medlemmer. Da kan du være med på fellesbrygginger/kurs eller bruke lokalet for egen brygging. Det skal innen kort etableres et eget styre for bryggelaget som vil styre felles aktiviteter, økonomi og resurser. For spørsmål ta kontakt med oss på info@oksebrygg.no Meld deg på nyhetsbrevliste nedenfor for siste oppdateringer!

Borettslaget og borettslagets styre er ikke involvert i driften av bryggeriet, utover å stille lokalene til disposisjon.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”blog-sidebar”][/vc_column][/vc_row]